Service

  • Enligt biltillverkarens krav
  • Alltid fast pris
  • Servicegaranti


Vi utför service i enlighet med biltillverkarens krav och rekommendationer samt Dina önskemål.  

Vi har alltid fasta priser på service beroende på bilmodell och omfattning av service. Du får alltid en SERVICEPROTOKOLL, där Du kan se vad vi gjorde eller kontrollerade, samt vilka åtgärder förutser vi nödvändiga i den närmaste framtiden eller vid nästa servicetillfälle.

Förutom att stämpla i serviceboken så för vi en separat  LOGGBOK för Din bil, där all servicehistorik finns samlad. Det underlättar vid planeringen av nästa servicebesök hos oss samt är ovärderlig hjälp för nästa ägare i fall Du säljer bilen.

För kostnadsförslag och bokning ring oss 08-511 79 351 vardagar mellan 8.00 och 17.00 eller skicka förfrågan på mejl. Fyll i namn, telefonnummer, reg nummer, bilmärke och modell samt omfattning av service Du önskar. Svaret från oss kommer allra senast nästkommande vardag.

Servicegaranti

Vi garanterar alltid att din service utförs fackmässigt. Om något fel skulle uppstå på det som åtgärdats enligt serviceprotokollet inom tolv månader eller till nästa rekommenderade servicetillfälle så tar vi hand om det helt kostnadsfritt, med fri lånebil under tiden.